About

Over mij

Nu ik al een tijdje bezig ben met deze blog, vind ik het wel eens tijd worden wat meer over mezelf te vertellen. Want wie is nou het gezicht achter deze site?

Nou dat ben ik, Laura (die zagen jullie nog wel aankomen he). Twintig jaar geleden zag ik het levenslicht in het prachtige Brabant en van jongs af aan las ik alles wat ik in mijn handen kon krijgen, al was het maar – tot grote ergernis van mijn ouders – de verpakking van de hagelslag op de ontbijttafel.

Niet zo gek dat ze me dus maar van daadwerkelijk leesvoer voorzagen en tot op de dag van vandaag is de interesse in boeken gebleven. Schrijven heb ik altijd graag gedaan. Laat ik nu ook nog eens een vrij sterke mening hebben en voor je het weet schrijf je recensies over boeken.

Voor wie nog niets is afgehaakt nog wat meer over mij persoonlijk. Ik ben vierdejaars student geneeskunde te Nijmegen en heb daarnaast de droombaan van elke leesfanaat – ik werk namelijk een boekhandel. De vrije tijd die rest besteed ik zoals het merendeel van de bevolking aan het afspreken met vrienden en het bijhouden van een hoop televisieseries. Daarnaast heb ik nog een enigszins bijzondere hobby – ik vind het leuk te haken, breien, borduren of op welke andere manier dan ook creatief bezig te zijn.

Vragen, opmerking, tips, ideeën? Laat het me vooral weten via de contactpagina!

Over de site

Benieuwd of ik een boek heb gerecenseerd? Gebruik de zoekmachine rechts op de pagina. Geen specifieke titel op het oog, maar wel interesse in bepaalde genres? Dan kun je kijken onder ‘Recensies’ in het menu, daar staan diverse categorieën.

Heb je echt nog geen idee wat je lezen wilt? Kijk dan eens tussen de ‘tags’, eveneens rechts op de pagina. Hier staan diverse trefwoorden die ik aan boeken geef, klik op een tag die je interessant lijkt en er verschijnt een lijst met recensies van boeken met (onder andere) dit onderwerp. Ik geef hier ook aan hoe dik een boek is (dun, gemiddeld, dik) en hoe het leest (gemakkelijk, normaal, moeilijk).

Mocht je persoonlijk advies willen over wat een leuk boek voor jou zou kunnen zijn, stuur me dan vooral een berichtje. Ook dit kan via de pagina ‘Contact’ in het menu.

Niets missen?

Je kunt Laura Leest. volgen door op het knopje rechtsboven te klikken. Je krijgt dan een e-mail, elke keer wanneer ik een nieuw artikel plaats. Wanneer je zelf ook een account op WordPress hebt, kun je er ook voor kiezen daar een melding te krijgen van een nieuwe post.

Daarnaast kun je me volgen via Twitter, ook hier zal ik posts aankondigen en bovendien krijg je nog een kijkje in mijn dagelijks leven. Zie hiervoor de Twitter-widget, ook aan de rechterkant van de pagina.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s